Hlavní obsah

V Izraeli soudí mladíka, který si nafilmoval znásilnění přítelkyně

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeruzalém

V Izraeli ve středu obvinili 21letého mladíka za to, že skákal po břiše své sedmnáctileté těhotné přítelkyně, aby potratila. Navíc ji znásilnil, a tento čin si dokonce nafilmoval na mobilní telefon, uvedl deník Ha´arec.

Článek

Muž z Kfar Jafie na severu země se s dívkou z Nazaret Illitu seznámil v říjnu 2009. Po třech měsících vztahu ji začal brutálně omezovat. Bránil jí opouštět domov, bez jeho svolení nesměla ani vynést odpadky.

Nutil ji, aby přerušila vztahy s přáteli a omezoval jí přístup na internet. Vyhrožoval jí, že ji zabije, pokud jeho nařízení poruší.

Později se stal vysoce agresivní. Jednou jí dokonce narazil hlavu na zeď. A nejméně jednou ji rovněž znásilnil. Čin si natočil na mobilní telefon a násilím ji pak nutil, aby se na videozáznam dívala.

Když s ním v únoru 2010 otěhotněla, nutil ji k interrupci. Nakonec jí skočil na břicho, aby potratila. Krátce poté prodělala dívka potrat v nemocnici.

Když mu řekla, že jej opustí, opět jí vyhrožoval smrtí.

Soud obviněného odmítl propustit na kauci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám