Hlavní obsah

Tři Indové spáchali v Dubaji kolektivní sebevraždu kvůli krizi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dubai

Tři členové indické rodiny žijící v Dubaji spáchali kolektivně sebevraždu. Důvodem byly finanční problémy, které na ni dolehly, píše sobotní vydání listu Gulf News.

Článek

Čtyřicetiletý muž, jeho osmatřicetiletá manželka, dvaadvacetiletý syn a dvacetiletá sestra manželky se ve středu oběsili na ventilaci v jejich bytě v dubajské čtvrti Karama, uvedl deník. Tři zemřeli, staršímu muži se provaz z ventilace sesmekl a on tak zůstal naživu.

Rodina zanechala dopis na rozloučenou, kde uvedla, že ji k sebevraždě vedly finanční problémy, napsal list s odvoláním na policii. Muži patřil obchod s textilem.

Dubaj byla těžce zasažena světovou finanční krizí. Jeho vlajkový státní konglomerát Dubai World koncem listopadu oznámil, že bude potřebovat šestiměsíční odklad splátek dluhů v celkovém objemu 26 miliard dolarů (467 miliard Kč), což vyvolalo paniku na světových burzách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám