Hlavní obsah

V Íránu tajně nahrávají svlékající se ženy, policie je varuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEHERÁN

Íránská policie varovala ženy, aby si daly pozor na tajné kamery nainstalované v šatnách u plaveckých stadionů, tělocvičen nebo ve zkušebních kabinkách obchodů s oděvy.

Článek

Šéf íránské policie Esmajíl Ahmadí Moghadam upozornil, že někteří majitelé obchodů kamery do zkušebních kabinek nainstalovali sami.

Policie chce zastavit nárůst počtu pirátských DVD s tajně natočenými pornofilmy a záběry svlékajících se žen. Ty přitom mohou být i potrestány. V zemi je zakázán mimomanželský sex.  

Populární hvězda televizních seriálů Zahra Amir Ebrahimi čelí nebezpečí bičování poté, co se na černém trhu objevil film, který ji zachycuje při pohlavním styku. Herečka pravost záběrů popírá a tvrdí, že ho vyrobil a do oběhu pustil její bývalý snoubenec, který se jí chtěl pomstít.

Po nástupu konzervativního prezidenta Mahdmúda Ahmadínežáda nesmí být ve státní televizi vysílána západní a vtíravá hudba. Prezident se tak snaží zabránit pronikání západní kultury.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám