Hlavní obsah

Zběsilá honička v Las Vegas: Policista na ujíždějící auto střílel skrz přední sklo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Kamera umístěná na uniformě zasahujícího policisty zachytila dramatickou honičku a přestřelku v ulicích Las Vegas. Podezřelí z ujíždějícího auta na policistu stříleli, takže byl ještě za jízdy nucen tasit zbraň a palbu opětovat skrz přední okno služebního vozu. Honička se odehrála minulý týden ve středu. Agentura Reuters záběry zveřejnila v úterý.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista v Las Vegas střílel z auta po ozbrojených podezřelýchVideo: Reuters

 
Článek

Lasvegaská policie uvedla, že dva podezřelí na zasahujícího policistu vystřelili čtyřiatřicetkrát. Ohrožovali ho tak na životě a představovali hrozbu i pro další motoristy a kolemjdoucí.

Na videu, které je rozděleno na dvě části, přičemž ta druhá té první časově předchází, je vidět, jak policista pronásleduje podezřelý vůz a žádá o posily. Protože podle pozdějšího vyjádření jeho policejního vedení byl přímo ohrožen život lidí kolem, přistoupil pak policista za volantem ke střelbě skrz přední sklo.

Když podezřelí zastaví, policista dobíjí zbraň, dál je pronásleduje a dožene. Jeden z podezřelých při přestřelce zemřel, druhý byl zraněn, informovala agentura Reuters. Oba muži mají pestrou trestní minulost, ve vězení byli za pokus o vraždu, loupež, únos, držení zbraně či drog.

Reklama

Výběr článků

Načítám