Hlavní obsah

V Baltimoru se po výbuchu plynu zřítily tři domy. Nejméně jeden mrtvý

Novinky, mso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Baltimore
Aktualizováno

Výbuch plynu v americkém Baltimoru srovnal v pondělí se zemí několik domů. Explozi podle serveru CBS Baltimore nepřežil nejméně jeden člověk a čtyři další byli převezeni do nemocnice ve vážném stavu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Baltimoru se po výbuchu plynu zřítily tři domyVideo: AP

 
Článek

Záchranáři uvedli, že dosud jedinou potvrzenou obětí je žena. Dodali, že několik lidí zůstalo pravděpodobně uvězněno pod sutinami.

Exploze plynu zbortila tři domy. Svědkové události sdělili televizní stanici WJZ, že kromě hlasitého výbuchu bylo cítit také chvění země. Exploze poničila domy v severozápadním Baltimoru.

„Zaslechla jsem obrovskou ránu. Myslela jsem, že narazilo nějaké auto, ale pak jsem viděla, že se místo domů objevily trosky,” uvedla reportérce jedna žena.

„Znělo to jako výbuch bomby, o kterých vás pravidelně informují média. Měl jsem pocit, jako kdybych to zažil na vlastní kůži,” řekl WJZ Dean Jones, který z vlastního domu vyběhl tak rychle, že se ani nezaobíral obouváním.

Když se dostal na místo činu, slyšel volání o pomoc. „Už to nikdy nechci začít, všude ležely trosky, rozbité sklo, elektrické vedení,” vyprávěl.

Reklama

Výběr článků

Načítám