Hlavní obsah

Trump se nechutně opřel do Clintonové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grand Rapids

Republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump si vzal opět na mušku favoritku z tábora demokratů Hillary Clintonovou. Pozastavoval se kromě jiného nad tím, že se Clintonová v reklamní pauze během víkendové debaty demokratů zdržela na toaletě.

Foto: Rebecca Cook, Reuters

Donald Trump

Článek

„Museli začít bez ní. Proč? Já vím, kam šla. Je to nechutné, nechci o tom mluvit, je to příliš nechutné. Neříkejte to. Je to nechutné,“ prohlásil Trump při vystoupení před voliči v michiganském Grand Rapids.

Clintonová podle Trumpa rozhodně nemůže být správnou prezidentkou. Připomněl, že už v roce 2008 měla nakročeno k vítězství, ale nakonec ji v primárkách porazil do té doby málo známý demokratický senátor Barack Obama. „Měla Obamu porazit, i když nevím, kdo by byl horší. Nevím, může to být horší? Byla favoritkou, ale vy...al s ní. Prohrála,“ prohlásil Trump, který použil slovo schlong, což je slangový výraz pro penis.

Foto: ČTK/AP

Hillary Clintonová

Prostořeký miliardář je známý svými nevybíravými výroky na adresu žen. Pozdvižení způsobil například, když veřejně mluvil o menstruaci moderátorky televize Fox News Megyn Kellyové. [celá zpráva]

Související témata:

Foto: Mike Blake, Reuters

Donald Trump v debatě republikánských kandidátů na prezidenta USA

Foto: Jonathan Ernst, Reuters

Hillary Clinton v americkém Kongresu

Přesto v průzkumech vede.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám