Hlavní obsah

Střelba na koncertě v New Yorku, jeden mrtvý a tři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jednoho mrtvého a tři zraněné si vyžádala noční střelba na koncertě v newyorském klubu Irving Plaza, kde plánoval vystoupení známý americký rapper a trojnásobný držitel prestižního ocenění Grammy Clifford Harris, známý jako T.I. Ve čtvrtek o tom informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie před klubem Irving Plaza v New YorkuVideo: Reuters

 
Článek

Incident se stal ještě před vystoupením rappera, který v té době na pódiu nebyl. Policie v souvislosti se střelbou zatím nikoho nezadržela.

Během střelby byl jeden muž zasažen do hrudi a další do oblasti břicha. Jeden z nich později v nemocnici podlehl zranění. Postřelena byla také žena, kterou kulka zasáhla do nohy. Zraněn byl ještě jeden člověk, který ošetření v nemocnici sám vyhledal.

Foto: Elijah Rodriguez, ČTK/AP

Zmatek po střelbě v Irving Plaza

Podle serveru nytimes.com je motiv střelby neznámý.

Foto: Dana Schimmel, ČTK/AP

Policie před klubem Irving Plaza v New Yorku

Jeden ze svědků incidentu, 21letý student Ayo Fagbemi střelbu popsal: „Právě když měl vystoupit (rapper T. I.), zaslechl jsem dva výstřely a pak následoval úprk. Rány byly nejméně tři, ale po druhé lidé začali utíkat,“ řekl serveru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám