Hlavní obsah

Rodině osmerčat hrozí, že přijde o dům

Novinky, CNN,
LOS ANGELES

Dům, ve kterém chce matka osmerčat Nadya Sulemanová vychovávat svých 14 dětí, je ohrožen vyvlastněním, protože její matka nesplácela hypotéku. Záznamy o nemovitém majetku v Los Angeles uvádějí, že proces byl zahájen už 9. února. Pokud nesplatí dluhy, půjde dům 5. května do dražby.

Článek

Babička osmerčat Angela Sulemanová je se splácením hypotéky za dům se třemi pokoji opravdu hodně pozadu. Aktuálně dluží 23 225 dolarů.

Nadya Sulemanová už dříve oznámila, že v matčině domě chce vychovávat i svá osmerčata.

Vyjádření rodiny se nepodařilo získat, její telefon je odpojen. Není známo zda je to v důvodu insolventnosti, či na ochranu matky osmerčat, které bylo vyhrožováno smrtí. Lidem vadilo, že dostává podporu a poukázky na jídlo pro své děti a přesto nezodpovědně počala osmerčata.

Mluvčí Sulemanové jen sdělila, že babička a dědeček už mají na krku sedm křížků a jsou unaveni z výchovy šesti dětí, které jim zůstaly na krku, když těhotná Nadya ležela deset týdnů v nemocnici, než porodila.

Sulemanová porodila osmerčata. 27 ledna. Počala je po umělém oplodnění.

Reklama

Související témata:

Související články

Američanka porodila živá osmerčata

Šest děvčátek a dva chlapci se narodili v noci na úterý Američance v Los Angeles. Na svět se dostaly císařským řezem. Jde teprve o druhý případ, kdy se v USA...

Výběr článků

Načítám