Hlavní obsah

Mexičan uvařil přítelkyni, psal horor o kanibalech

– MEXICO
Novinky, aš, City News

V Mexiku zadrželi ve středu muže, který rozčtvrtil svou přítelkyni a části jejího těla ukryl ve svém bytě. Zatčený José Luis Calva se považoval za spisovatele hororů. V jeho bytě byl nalezený rukopis nevydaného hororu Kanibalistické instinkty. I když ale části těla své oběti vařil, podle policie je nepozřel.

Článek

Policisté do bytu Calvy přišli, protože pátrali po jeho nezvěstné třicetileté přítelkyni Alejandře Galeanové. Svobodná matka pracovala jako lékárnice.

Její ostatky se v bytě skutečně našly. Tělo bylo v šatníku, kosti v krabici s cereáliemi a nohy v lednici. Našli také uvařené kusy lidského masa, žádný ale nechyběl, takže Calva není kanibal.

Když ho chtěli konfrontovat s nálezy, muž se pokusil utéct. Málem se mu to povedlo, ale na ulici ho srazilo auto a podezřelý skončil s vážným poraněním v nemocnici, takže nemohl být vyslechnut.

Když policie prohledala celý jeho dům, našla ještě další lidské ostatky,. Nyní se pokouší vypátrat, zda není Calva zapleten ještě do případu dalších tří nezvěstných žen, jejichž znetvořené ostatky byly nalezeny ve městě. Calvu policie zná, jedna z jeho bývalých přítelkyň byla nalezena mrtvá v roce 2004, ale policie nedokázala najít žádné spojení mezi její smrtí a Calvou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám