Hlavní obsah

Manželé v Utahu trestali devítiletou dceru waterboardingem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Salt Lake City

Manželský pár z Utahu čelí obvinění z obzvláště krutého týrání dcery. Devětadvacetiletý Joseph Mitchell a jeho o rok mladší manželka Ilaria měli dívku vystavovat tzv. waterboardingu. To je výslechová metoda, při níž je u vyslýchaného vyvolán pocit topení.

Foto: Policie v Utahu

Devětadvacetiletý Joseph Mitchell a jeho o rok mladší manželka Ilaria měli devítiletou dceru vystavovat tzv. waterboardingu.

Článek

Policisté si podle místní zpravodajské stanice pro manžele Mitchellovy přišli v úterý do jejich domu ve městě Provo jižně od Salt Lake City.

Waterboardingu se podle vyšetřovatelů na dívce dopustili nejméně třikrát. Vždy za trest. Prováděli to tak, že dívce svázali ruce za zády, položili ji do vany a polévali jí obličej.

Na případ se přišlo až tehdy, když byla dívka s pohmožděninami ošetřena v nemocnici. „Devítiletá dívka vypověděla, že nemohla dýchat a rodiče jí ubližovali,“ cituje server The New York Post z policejní zprávy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám