Hlavní obsah

Kennedy chtěl, abych uspokojila i jeho poradce a díval se, tvrdí bývalá stážistka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Prezident John Fitzgerald Kennedy měl před svou smrtí rok a půl trvající poměr s tehdy 19letou stážistkou Bílého domu Mimi Beardsleyovou. Dnes 69letá žena s příjmením Alfordová po odhalení v médiích před devíti lety nyní vydala své paměti. Kromě toho, že popisuje, jak ji prezident hned po seznámení připravil o panenství, uvedla, že na jeho přání orálně uspokojila i jeho poradce.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý americký prezident John Fitzgerald Kennedy

Článek

Notorický záletník Kennedy mladou stážistku svedl, když byla teprve čtvrtý den v práci. Oslovil ji, když šla kolem bazénu, kam si chodíval v poledne zaplavat. Vzal ji na soukromou prohlídku Bílého domu a měl s ní styk v ložnici první dámy USA Jacqueline Kennedyové.

„Pomalu mi rozhalil košili a dotkl se mých prsou. Potom mi sáhl mezi nohy a začal mi sundávat spodní prádlo,“ popsala Alfordová s poznámkou, že to byl její první sex v životě.

„Když skončil, natáhl si kalhoty a usmál se na mě,“ uvedla dnešní důchodkyně a dodala, že jí pak Kennedy mlčky prstem ukázal na manželčinu koupelnu. „Byla jsem v šoku. On byl naopak věcný a choval se, jako by to, co se právě stalo, byla ta nejpřirozenější věc na světě,“ píše se v knize.

Milenecký poměr trval 18 měsíců a naposledy se pár setkal jen pár dní před Kennedyho násilnou smrtí v listopadu 1963.

Milenky, léky a drogy

Prezident, který měl v době vykonávání úřadu několik milenek včetně herecké hvězdy Marilyn Monroe, ovšem Alfordovou jednou také přesvědčil, aby uspokojila i jeho poradce. Stalo se to rovněž po poledním plavání a Kennedy orálnímu sexu přihlížel. Později se údajně oběma aktérům omluvil.

Jindy zase Kennedy mladou milenku žádal, jestli „by se nepostarala“ o jeho nejmladšího bratra Teda. To už Alfordová odmítla.

Kniha Alfordové mimo jiné potvrzuje dřívější zjištění, že prezident požíval množství chemických látek – částečně k povzbuzení, ale také k tlumení bolesti a léčbě. Kennedy trpěl Addisonovou chorobou, tedy selháním nadledvinek.

Alfordová rovněž napsala, že JFK byl během kubánské krize ochoten ustoupit Sovětskému svazu a připustit expanzi jeho vlivu na západní polokouli, aby zabránil hrozící válce. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám