Hlavní obsah

Americký rapper Mac Miller je po smrti, bylo mu 26 let

Los Angeles

Americký rapper Mac Miller byl nalezen mrtev ve svém domě v Kalifornii. Bývalému příteli zpěvačky Ariany Grande bylo 26 let. Podle pátečního sdělení své rodiny „tragicky zemřel”, bližší podrobnosti zpěvákovi příbuzní neuvedli.

Foto: Owen Sweeney, ČTK/AP

Rapper Mac Miller

Článek

Do hudebníkova domu poblíž Los Angeles byli v pátek přivoláni nouzovým telefonátem záchranáři, informoval internetový zpravodajský server TMZ.com. Podle filmového magazínu Variety by příčinou hudebníkovy smrti mohlo být předávkování drogami.

Mac Miller v srpnu vydal své poslední album Swimming. Ještě ve čtvrtek napsal na Twitteru, že se těší na své nastávající turné, které měl zahájit v říjnu v San Francisku.

Foto: Owen Sweeney, ČTK/AP

Rapper Mac Miller performs při vystoupení

Zpěvák a hudební producent s občanským jménem Malcolm James McCormick ve svých písních a v rozhovorech s médii problémy se závislostí zmiňoval. V květnu byl zadržen po automobilové nehodě kvůli řízení pod vlivem drog a alkoholu, naboural do elektrického stožáru.

Jen několik týdnů předtím se po téměř dvouletém vztahu rozešel s americkou zpěvačkou Arianou Grande, s níž spolupracoval na některých písních. Americké hitparády dobyl hned svým prvním albem z roku 2011 Blue Slide Park.

Foto: Phil Mccarten, Reuters

Americká zpěvačka Ariana Grande

Reklama

Výběr článků

Načítám