Hlavní obsah

Američanka zabila novorozenou dceru v mikrovlnné troubě

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sacramento

V kalifornském Sacramentu uvalili v úterý vazbu na 29letou Ka Yang. Je podezřelá z vraždy své šestitýdenní dcery. Měla ji zabít 17. března v mikrovlnné troubě, uvedl list New York Daily Times . Do vazby byla vzata až tři měsíce po činu, protože se dlouho nedařilo stanovit příčinu smrti dítěte.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Šestitýdenní Mirabelle Thao-Lo byla nalezena v domě své matky v Sacramentu s hlubokými popáleninami. Kancelář koronera uvedla: „Měla silné popáleniny do hloubky tkání. Byl to pravděpodobně nejhorší případ, jaký jsme kdy viděli.“

Matka tvrdila, že dítě zahynulo při záchvatu. Nakonec se ale podařilo zjistit na základě případů z Ohia, Texasu a Virginie, že takovéto popáleniny vznikají v mikrovlnné troubě.

Yang má ještě další tři děti - chlapce. Nejstaršímu je sedm. Chlapci byli předáni do péče sociálních pracovníků. Motiv činu není znám. Žena zatím nemá ani advokáta.

Je možné, že trpěla psychickými problémy, například laktační psychózou, naznačila policistka Laura Pecková: „Nezkoumali jsme její psychický stav. To bude na soudním systému.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám