Hlavní obsah

Američan kvůli sporu s manželkou zaútočil letadlem na vlastní dům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Salt Lake City

Fatálním způsobem se rozhodl řešit partnerskou rozepři rozzuřený manžel z Utahu, když s malým letadlem záměrně narazil do vlastního domu. Jeho žena a dítě byly v té době uvnitř.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Po hádce s manželkou pilot nalétl s letadlem do vlastního domu Video: KSL-TV, UTAH COUNTY SHERIFF'S OFFICE, AP

 
Článek

Zatímco pilot Duane Youd srážku s domem nepřežil, zbytek jeho rodiny vyvázl bez zranění. V úterý o tom informovala agentura AP. Ze záběrů, které zveřejnila, je patrné, že z malého letounu zbyly jen ohořelé trosky.

Podle informací AP Youd naletěl do vlastního domu ve zhruba dvacetitisícovém městě Payson jižně od South Lake City v pondělí ráno místního času. Stroj bezprostředně po nárazu zachvátily plameny, a pilot tak měl minimální šanci na přežití.

Incidentu předcházela hádka v nedalekém kaňonu, kam se Youd se svou manželkou vydali na procházku, aby si vyříkali manželské spory.

K usmíření však nedošlo, rozkol naopak gradoval a zasahovat musela policie. Ta Youda nakrátko zadržela a posléze propustila. Muž se pak jen o několik hodin později vydal na letiště a s malým vrtulovým strojem zaútočil na vlastní dům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám