Hlavní obsah

Tři mladí Američané vykopali mrtvou dívku kvůli sexu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CASSVILLE

Americká policie v minulých dnech zatkla tři dvacetileté mladíky ze státu Wisconsin, kteří údajně vykopali z hrobu tělo mrtvé dívky, s nímž chtěli souložit. Nicholas Grunke, jeho dvojče Alexander a jejich kamarád Dustin Radke teď čelí obvinění z pokusu o rabování hrobů, pokusu o znásilnění a pokusu o krádež. Soud je může poslat do vězení až na pět let.

Článek

Dvacetiletá Laura Tennessenová zahynula během nehody na motorce, mladíci její podobiznu viděli na parte v místních novinách. Žena jim připadala natolik atraktivní, že ji chtěli vyzvednout z hrobu a souložit s jejím tělem.

Sexuálně deprivovaní muži se po cestě na hřbitov zastavili v supermarketu, kde zakoupili balíček kondomů. V noci na hřbitově však páchali takový hluk, že místní lidé zavolali policii. Posádka přistihla u hrobu pouze Alexandra Grunkeho.

Další dva pachatelé z místa činu stihli utéct, ale policie je zatkla druhého dne. Mladíci se podle policejních zdrojů nejprve podrobí důkladnému psychiatrickému vyšetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám