Hlavní obsah

O plážovou osušku se v Kalifornii pobilo 40 lidí, jeden je v kómatu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hádka o plážový ručník ve vodním parku v Sacramentu, hlavním městě Kalifornie, skončila bitkou více než čtyř desítek lidí. Jeden člověk je v kritickém stavu na jednotce intenzivní péče, napsal server Heute.at.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Spor mezi dvěma početnými rodinami odstartoval ve chvíli, kdy muž z jedné skupiny začal používat plážovou osušku, která ale měla patřit někomu z druhé rodiny. „Začalo to sporem o plážový ručník a poté se stupňovaly urážky a nadávky,“ řekl šéf tamější policie Everest Robillard.

Své zřejmě vykonala kombinace popíjení alkoholu a sluníčka. Slovní přestřelka se záhy přeměnila v bitku, do níž se zapojili členové obou rodin, celkem 40 lidí.

Když policie nakonec oba znesvářené tábory oddělila a potyčku ukončila, našla 35letého bezvládného muže, kterému nebylo možné nahmatat tep. Muže museli záchranáři oživovat. Po převozu do nemocnice je na jednotce intenzivní péče v kritickém stavu. Jeden ze svědků vypověděl, že během pranice jeden muž rozbil o jeho hlavu židli.

Reklama

Výběr článků

Načítám