Hlavní obsah

Američan se hájí, že uškrtil manželku, protože zabila jeho děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denver
Aktualizováno

Třiatřicetiletý Christopher Watts z Fredericku v Coloradu, který byl obviněn z vraždy své těhotné ženy a dvou dětí, se hájí, že ženu uškrtil ve vzteku, protože uškrtila jeho děti ve věku tří a čtyř let. Policie mu však nevěří a připisuje mu všechny tři vraždy, uvedly agentura AP a list The New York Times.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Christopher Watts čelí obvinění z vraždy těhotné manželky a dvou dětíVideo: Reuters

 
Článek

Watts, který měl poměr s kolegyní z práce, řekl 13. srpna po návratu ze služební cesty své ženě Shanann, že se s ní chce rozejít. Uvedl, že po rozhovoru sešel dolů. Když se vrátil do ložnice, aby zkontroloval zařízení monitorující děti na ženině nočním stolku, viděl, že Shanann právě škrtila jejich mladší dceru Celeste. Starší Bella už ležela na posteli mrtvá. Watts pravil, že se rozzuřil a manželku uškrtil.

Pak naložil všechna tři těla do firemního náklaďáku. Ženu pohřbil na ropném poli firmy Anadarko Petroleum, pro kterou pracoval. Těla dětí hodil do nádrží s ropou.

Foto: Profimedia.cz

Christopher Watts

Policie považuje za vraha všech tří Wattse. Soudce v pátek odmítl požadavek obhájce Jamese Mersona, aby se odebraly z krků dětí vzorky DNA. Pitvy ještě nejsou ukončeny.

Těla ležela v nádrži čtyři dny

Pátrání po ženě bylo zahájeno minulý týden, když známá nahlásila, že čtyřiatřicetiletá Wattsová a její děti jsou nezvěstné. Nepřišla na kontrolu k lékaři.

Watts, který naříkal v rozhovorech pro média, jak mu žena a děti chybějí, nakonec přiznal, že těla odvezl. Na letecké fotografii ukázal policistům i tři místa v areálu ropné firmy, kde těla ukryl. U jednoho byl i kus ušpiněného povlečení, stejného jako měli Wattsovi. Těla dětí byla v nádrži s ropou čtyři dny.

Watts byl zatčen a skončil ve vazbě. Propuštění na kauci soudce nepovolil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám