Hlavní obsah

Říkal, že mě miluje, tvrdí bývalá modelka Playboye o vztahu s Trumpem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá modelka časopisu Playboy Karen McDougalová v nedávném rozhovoru pro CNN uvedla detaily desetiměsíčního vztahu s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Rozpovídala se o tom, jak ho milovala, i jak ji rozplakalo, když jí chtěl za sex zaplatit. Za svůj románek se rovněž omluvila jeho manželce Melanii.

Foto: Profimedia.cz

Karen McDougalová na snímku z roku 2010

Článek

Románek se současným prezidentem Spojených států začal v červnu roku 2006, Trump byl v té době rok ženatý se svou třetí ženou Melanií, která tři měsíce předtím porodila syna Barrona.

První schůzka se uskutečnila v hotelové rezidenci v Beverly Hills, McDougalová s Trumpem povečeřela, poté došlo na intimnosti. „Líbil se mi, přitahoval mě. Je to pohledný muž,” citoval její slova server deníku The Daily Mail.

Když bylo po všem, Trump jí chtěl zaplatit. „Podívala jsem se na něj a odvětila, že nejsem ten typ dívky. On jen odpověděl ´aha´ a dodal, že jsem výjimečná,” řekla. Poté ji bodyguard prezidenta odvezl domů. Nedoufala, že by jejich vztah nějak pokračoval, Trump jí prý ale později telefonoval a jejich románek pokračoval.

Foto: Profimedia.cz

Karen McDougalová

Jak uvedla, choval se k ní zcela odlišně, než jak ho lidé vidí v televizi. Byl podle jejích slov velmi sladký, uctivý a milující. Vídali se zhruba pětkrát do měsíce, někdy i častěji. „Celou dobu mi říkal, že mě miluje,” dodala. I ona ho prý milovala, dokonce uvažovala o svatbě, i když věděla, že je Trump ženatý.

Svůj příběh se rozhodla zveřejnit i proto, protože se jejich vztah dostal na veřejnost a chtěla, aby se lidé dozvěděli i její verzi příběhu. Ve svém rozhovoru se rovněž omluvila jeho manželce Melanii.

Bilý dům veškerá tvrzení Karen McDougalové striktně popírá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám