Hlavní obsah

Smrtelnou nehodu streamovala na internet. Dívka si odsedí šest let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stockton

Šest let vězení a čtyři měsíce dostala 18letá Obdulia Sanchezová z kalifornského Stocktonu, která loni v červenci řídila opilá a svou cestu naživo streamovala na internet. Při havárii, kterou způsobila, zahynula její čtrnáctiletá sestra Jacqueline a zranila 15letou Manule Sejaovou.

Američanka, která živě streamovala autonehodu, při které zemřela její sestra, půjde na šest let do vězeníVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

„Cítím se jako idiot. Proč mne Bůh vybral, abych byla starší sestrou? Nemohu dělat dobře svou práci,“ řekla obžalovaná před soudem v kalifornském okrese Merced podle listu Merced Sun Star. „Měla jsem takový potenciál, ale všechno jsem zahodila, protože jsem chtěla vypadat cool,” dodala v slzách.

„Když se podívám do tváře matky, vím, že mě nenávidí. Taky bych se nenáviděla. Jsem takové zklamání pro rodiče,“ dodala.

Sanchezová v kalifornském Los Banos nezvládla řízení buicku, vyjela ze silnice, prorazila plot a auto obrátila na střechu. Vše natáčela a přenášela na Instagram. Zatímco zraněná patnáctiletá mávala o pomoc, řidička vše dál natáčela a komentovala: „Jacqueline, prosím tě, vstávej. Zabila jsem svou sestru. Chápete? Vím, že půjdu dokonce života do vězení. Je mi to ale jedno.“ [celá zpráva]

Sanchezová mohla dostat za zabití autem, ohrožení dítěte a řízení pod vlivem až 12 let.

Pokud se bude ve vězení dobře chovat, může být propuštěna v září 2020.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám