Hlavní obsah

Kanaďanka ukrývala těla svých šesti novorozeňat v pronajatém skladu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Winnipeg

Soud v Kanadě uznal v pondělí vinnou ženu, která se zbavovala svých novorozeňat. Ve skladišti k pronajímání ve Winnipegu jich policie v říjnu 2014 našla šest. Andree Giesbrechtové nyní hrozí až 12 let vězení, informoval server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Giesbrechtová ve všech případech tajila své těhotenství. Některé děti donosila, jiné se narodily před termínem. Jejich těla objevil před dvěma a půl lety pracovník skladiště U-Haul, když otevřel kóji, kterou měla žena pronajatou, ale přestala za ni platit.

Těla pěti chlapců a holčičky byla v pokročilém stupni rozkladu, takže si úřady zprvu nebyly jisty, o kolik dětí vůbec jde. [celá zpráva]

Vyšetřovatelům se nepodařilo s jistotou stanovit příčinu úmrtí dětí a není ani jisté, jestli se narodily živé. Soudce Murray Thompson však uvedl, že zřejmě po narození žily. „Nic neukazuje na to, že by během těchto těhotenství nastaly komplikace,“ poznamenal také.

Zatím není jasné, kdy soud vynese trest.

Reklama

Výběr článků

Načítám