Hlavní obsah

Velvyslankyní se chce stát i další Trumpova exmanželka. Chce někam do Afriky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Po Ivaně Trumpové, která se nechala slyšet, že by se ráda stala velvyslankyní v Česku, se s obdobnými ambicemi ozvala i druhá exmanželka Donalda Trumpa Marla Maples. Podle informací deníku The New York Post by se po Trumpově usednutí do křesla šéfa Bílého domu ráda stala vyslankyní Spojených národů „někde v Africe“.

Foto: Profimedia.cz

Marla Maples

Článek

„Doslechli jsme se, že se modelka a herečka velmi dlouho a intenzivně zajímá o filantropii a že pokukuje po pověření (k misi) někde v Africe. V minulosti už tam dělala dobrovolnici a nedávno tam vzala svou dceru Tiffany,“ napsal New York Post.

Má to ale háček — prezident Spojených států ambasadory Spojených národů nejmenuje, jmenuje pouze vyslance USA při OSN.

Třiapadesátiletá Marla Maples pochází ze státu Georgia a po absolvování střední školy se začala věnovat herectví. Objevila se například v seriálech Dallas, Všichni starostovi muži nebo Chůva k pohledání. Zahrála si i ve filmech, například v komedii Sám doma a bohatý nebo v akčním snímku Boeing 747 v ohrožení. Kromě herectví se věnuje také dobročinným aktivitám.

Ivana chce do Prahy

První manželka Donalda Trumpa Ivana, která se narodila v Československu, oznámila svůj zájem o velvyslanecký post v Praze již 13. dubna.

Foto: Profimedia.cz

Ivana Trumpová

„Navrhnu, abych se stala velvyslankyní v České republice. Jsem odtamtud, čeština je má mateřština a každý mě zná. Jsem dost známá ve světě, nejen v Americe. Napsala jsem tři knížky a přeložili je ve 40 zemích do 25 jazyků. Jsem známá jako Ivana, fakt se nepotřebuji jmenovat Trumpová," řekla deníku The New York Post. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Jak šel čas s Ivanou Trumpovou

Bude bývalá manželka budoucího amerického prezidenta Donalda Trumpa, Ivana Trumpová, novou americkou velvyslankyní v České republice? Zatím vše naznačuje tomu,...

Výběr článků

Načítám