Hlavní obsah

Brad Pitt byl vyšetřován kvůli násilí vůči synovi, ale bez výsledku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Amerického herce Brada Pitta očistilo vyšetřování, zda nepoužil násilí vůči svému 15letému synovi během letu soukromým letadlem letos v září. Případ byl ale před několika dny uzavřen bez zjištění, že by k tomu došlo. Agentuře AP to oznámil zdroj obeznámený s případem.

Foto: Michael Hanschke, Reuters

Angelina Jolie a Brad Pitt

Článek

Pittova manželka Angelina Jolie krátce po incidentu, během kterého byl Pitt údajně opilý, podala žádost o rozvod. Její právník řekl, že tak učinila „pro dobro rodiny”.

Herci se v rámci rozvodového řízení dohodli ohledně péče o svých šest dětí. Prohlášení, které zveřejnil zástupce herečky, upřesňuje, že děti zůstanou v péči matky a otec je bude moci jen navštěvovat. Pitt původně žádal o střídavou péči.

Nyní 52letý Brad Pitt a 41letá Angelina Jolie se do sebe zamilovali při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, který měl premiéru v roce 2005. Pitt se poté rozvedl se svou tehdejší manželkou Jennifer Anistonovou, s níž se oženil v roce 2000. Jolie za sebou měla už dvě manželství – s Billym Bobem Thorntonem a Jonnym Lee Millerem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám