Hlavní obsah

Dvě těla nalezená na pozemku Američana patřila manželům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě těla nalezená na farmě muže z Jižní Karolíny, který je spojován s pěti dalšími úmrtími, patřila manželskému páru, zjistili vyšetřovatelé. Na pozemku byla dvojice pohřbena téměř rok, uvedla ve středu agentura AP, která se odvolává na místní úřady.

Foto: Spartanburg County Detention Center/Handout, Reuters

Todd Kohlhepp

Článek

Minulý týden v pátek policisté na farmě objevili i spoutanou ženu v zamčeném skladovacím boxu. Tělo jejího partnera pak nalezli o něco později nedaleko s pomocí pátracích psů. Pár zmizel asi před dvěma měsíci. [celá zpráva]

Jednou z nových obětí je pětadvacetiletá žena, která podle všeho zemřela na střelná poranění hlavy. Druhou je její o čtyři roky starší manžel, který byl střelen do hrudi, uvedl místní koroner Rusty Clevenger. Rodiny obětí již byly o úmrtí svých blízkých informovány.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sedminásobný vrah Kohlhepp stanul před soudcemVideo: Reuters

Přiznal se ke čtyřem vraždám

Policie již dříve zadržela majitele pozemku Todda Kohlheppa. Právě on minulý týden v sobotu vyšetřovatele dovedl k místu, kde dvě těla zakopal. Při výslechu se přiznal, že v roce 2003 zabil v prodejně motocyklů v Jižní Karolíně celkem čtyři lidi. Podle policistů nelze vyloučit možnost, že na pozemku budou nalezeny další lidské pozůstatky. [celá zpráva]

Kohlhepp byl obviněn ze čtyř vražd, propuštění na kauci soud zamítl. Muž se rozhodl hájit sám. Očekává se, že přibudou ještě další obvinění. Američan byl již v mládí odsouzen v Arizoně na 14 let za znásilnění stejně staré sousedky pod pohrůžkou střelnou zbraní. Na svobodu se dostal v roce 2001.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám