Hlavní obsah

Unesenou Američanku našli v kontejneru, byla přivázaná jako pes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Columbia

Policie v Jižní Karolíně ve čtvrtek osvobodila třicetiletou ženu, která před dvěma měsíci zmizela i se svým přítelem. Policisté našli Kalu Brownovou přivázanou řetězy v plechovém kontejneru na venkovském pozemku dříve trestaného sexuálního násilníka. Po jejím příteli stále pátrají.

Foto: Spartanburg County Detention Center/Handout, Reuters

Zmizelou Kalu Brownovou našli na pozemku dříve trestaného násilníka Todda Kohlheppa (na fotografii).

Článek

Brownová byla v kontejneru přivázaná jako pes s obojkem kolem krku. Šerif okresu Spartanburg Chuck Wright řekl novinářům, že to musela být boží prozřetelnost, která vyšetřovatele přivedla na půlhektarový pozemek ve Woodruffu, kde zaslechli bouchání zevnitř kontejneru.

Wright dodal, že Brownová je v poměrně dobrém stavu s ohledem na to, čím si v uplynulých týdnech prošla, ale je traumatizovaná.

Kala Brownová s přítelem Charliem Carverem zmizeli 31. srpna.

Mladá žena zmizela i se svým přítelem Charliem Carverem z jejich bytu poslední srpnový den. Od domu zmizelo i jejich auto, byt zůstal odemčený. Jejich telefony byly vypnuté, ke zděšení přátel se ale na Carverově facebookovém profilu objevovaly zprávy a fotografie, které zjevně zveřejňoval někdo jiný a podle nichž se páru dobře daří.

Zkoumají pozemek

Brownovou našli na pozemku pětačtyřicetiletého Todda Kohlheppa, prodejce nemovitostí, pro něhož pracovala a který byl v minulosti vězněn za únos a je registrován jako sexuální násilník. Policie Kohlheppa zatkla, v jeho domě navíc zabavila zbraně a munici.

O Carverově osudu však není nic známo. „Zatím nemáme žádné náznaky. Modlíme se za to, aby to dopadlo dobře,“ uvedl šerif Wright, podle něhož vyšetřovatelé pátrají, jestli na pozemku nejsou pohřbeni nějací lidé. Brownová prý policii řekla, že by jich mohlo být několik.

Vyšetřovatelé také důkladně prověřují, jaké další nemovitosti Kohlhepp v minulosti vlastnil. „Snažíme se ujistit, jestli nedržíme sériového vraha,“ poznamenal šerif.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám