Hlavní obsah

V Brazílii osvobodili ze sklepa muže, rodina ho tam věznila možná až 20 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Brazilští policisté osvobodili muže, kterého zřejmě dvacet let věznila v příšerných podmínkách jeho vlastní rodina. Objevili ho minulý čtvrtek náhodu, když pátrali po drogových dealerech v chudinské čtvrti města Guarulhos v oblasti Sao Paula.

Foto: Profimedia.cz

Vůz brazilské policie

Článek

Nyní šestatřicetiletého muže našli ve sklepní místnosti připoutaného řetězy k posteli vedle špinavé toalety. Nebyl přikrytý a místnosti byla prosáklá odpadem a fekáliemi. „Je to nezdravé místo, kde by nepřežil. Není tam žádné světlo. Je těžké uvěřit, že by tam byl dvacet let,“ řekl podle serveru Huffington Post policejní velitel Celso Marchiori.

Osvobozeného Armanda Bezerru de Andrade převezli do nemocnice. Podle sousedů „zmizel“, když mu bylo šestnáct nebo sedmnáct let. Vypověděli, že ho nevlastní matka pravidelně bila před ostatními.

Jeho otec ale vypověděl, že syn ještě jako teenager utekl z domova. Minulý týden se podle něj vrátil drogově závislý a požádal rodinu, aby mu poskytla útočiště. Policisté otce nezadrželi, avšak obvinili ho z trestného činu.

Otec i s macechou utekli z domu, když byly stěny posprejované nápisy, které požadovaly spravedlnost pro Armanda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám