Hlavní obsah

Jsem hrozný, napsal muž na Facebook a odešel zastřelit expřítelkyni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Scotsville

Rozchod dlouholetých milenců ze Scotsville v americkém Kentucky měl tragickou dohru. Třiadvacetiletý Ethan Reid neunesl, že mu matka jeho sedmiměsíční dcery dala sbohem, na Facebooku se předem omluvil a pár okamžiků nato ji zastřelil. Informoval o tom úřad šerifa v okrsku Allen County ve státě Indiana.

Foto: Rainier Ehrhardt, ČTK/AP

Policisté na nístě střelby na základní škole v Townville

Článek

„Byl jsem k tomu postupně dotlačen. Je to tak smutné. Přes to všechno jsem hrozný člověk,“ napsal Reid na sociální síť, než se vydal zavraždit bývalou partnerku. Vztah mladého páru trval pět let a dvacetiletá Kayla Hodgesová ho ukončila minulý týden.

Reid se se zbraní v ruce přišel pomstít v pondělí. Hodgesová to podle výpovědí svědků vytušila a pokusila se před ním s dcerou v náručí utéct. Bývalý partner ji ale na zápraží střelil do zad a mladá žena později v nemocnici svému zranění podlehla. Detektiv John Rose řekl serveru InsideEdition, že mladík měl v plánu obrátit zbraň proti sobě, ale „byl vyrušen“.

Dívenka je v pořádku a byla předána do péče rodičům zavražděné ženy. Ethan Reid je ve vazbě a 12. října stane před soudem, kde se bude zpovídat z vraždy prvního stupně a domácího násilí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám