Hlavní obsah

Žena okradla záchranáře, zatímco oživovali jejího umírajícího přítele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Harrison Township

Mladá žena se po autonehodě pokusila okrást záchranářku, která se právě snažila zachránit život jejímu těžce zraněnému příteli. O případu informovali policisté z amerického New Jersey na Facebooku. Ani krádež, ani záchrana života se nakonec nepovedly — přítel svým zraněním podlehl a pětadvacetiletá Brittany Carulliová se pod tíhou důkazů přiznala.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Vše začalo tím, že sedmadvacetiletý přítel zlodějky v neděli zastavil na silnici a vystoupil ze svého auta tak nešťastně, že jej srazil jiný, projíždějící vůz.

Přivolaní záchranáři nechali vyděšenou ženu, aby si sedla do sanitky, zatímco jejímu příteli poskytovali první pomoc. Carulliová ale využila příležitosti a odcizila peněženku, kterou záchranářka nechala v ambulanci.

Jelikož do auta neměl přístup nikdo jiný, vše ukazovalo právě na Carulliovou. Ta se také nakonec na policii v Harrison Township přiznala.

Za krádež peněženky se 120 dolary, tedy asi 2900 korunami, platebními kartami a řidičským průkazem teď pětadvacetiletá Brittany Carulliová stane před soudem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám