Hlavní obsah

Střelec v Austinu zabil jednu ženu, další čtyři lidi jsou zraněni

Austin
Aktualizováno

Při střelbě v centru texaské metropole Austinu zemřela po sobotní půlnoci jedna žena. Čtyři další osoby byly zraněny, oznámila policie podle televize NBC. Po podezřelé osobě, která patrně začala pálit do davu po potyčce, podle policejního náčelníka nyní bezpečnostní složky pátrají. Není vyloučeno, že je mezi zraněnými.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Střelec v Austinu jednu ženu zabil, další zranilVideo: Reuters

 
Článek

Policie obdržela hlášení o střelbě ve čtvrti plné barů a zábavních podniků okolo 2:00 místního času (9:00 SELČ). V místě vypukl chaos. Po příjezdu nalezli policisté jednu mrtvou ženu a čtyři zraněné. Tři ženy byly převezeny do nemocnice a poslední člověk hospitalizaci odmítl.

Podle svědků někdo “pálil do davu“ v rušné východní 6. ulici, kde je řada zábavných podniků. Policie varovala obyvatele, aby „se vyhnuli centru“, protože je tam aktivní střelec a více obětí.

Policisté zahájili po pachateli rozsáhlé pátrání. Podle policejního náčelníka Briana Manleyho je pachatelem zřejmě dvacetiletý hispánec.

Několik minut po tomto incidentu se ozvala střelba v jedné garáži nedaleko. Podle policie střílel jeden muž po potyčce na parkovišti. Střelce zneškodnili kolemjdoucí. Policie se nejprve domnívala, že spolu obě střelby souvisejí, poté to vyloučila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám