Hlavní obsah

Policie našla pohřešovanou Sinead O’Connorovou

Chicago
Aktualizováno

Pohřešovanou irskou zpěvačku Sinead O’Connorovou v pondělí našli, podle policie v americkém Chicagu je v pořádku. Pátrání policie vyhlásila poté, co ji zalarmoval telefonát člověka, který si o ní dělal starosti, protože byla naposledy spatřena v neděli, kdy si vyjela na kole. Policisté se navíc obávali, že by mohla spáchat sebevraždu.

Foto: Profimedia.cz

Irská zpěvačka Sinead O’Connorová

Článek

Mluvčí policistů z chicagského předměstí Wilmette  Eric Peterson oznámil, že zpěvačka byla nalezena a že je v bezpečí. Neupřesnil ale, kde je a v jakém je stavu.

Podle policie byla zpěvačka spatřena naposledy na kole v neděli kolem šesté ráno ve Wilmette. Není jasné, co dělala právě tam, obavy o její život či zdraví však byly na místě.

Devětačtyřicetiletá O'Connorová už vloni v listopadu napsala na sociální síti, že si spolykala velké množství prášků v reakci na „krutost“ její rodiny. Později byla nalezena živá a skončila v péči lékařů.

Je o ní známo, že trpí bipolární afektivní poruchou. O sebevraždu se pokusila už v roce 2012 po konfliktu s manažerem. Kvůli tomu bylo i zrušeno turné, v rámci něhož měla vystoupit v Praze.

Sinead O'Connorová se proslavila hitem Nothing Compares 2 U z roku 1990. Píseň napsal nedávno zesnulý hudebník Prince. [celá zpráva]

Z odpovědnosti za jeho smrt zpěvačka obvinila amerického herce a komika Arsenia Halla, který měl Prince zatáhnout do drog. Hall se nařčení brání žalobou a po O'Connorové chce pět miliónů dolarů.

Reklama

Výběr článků

Načítám