Hlavní obsah

V USA vraždil útočník ozbrojený nožem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boston

Čtyři osoby ve městě Taunton ve státu Massachusetts na severovýchodě Spojených států pobodal muž, kterého následně postřelil policista. Jak podezřelý, tak dva ze čtyř pobodaných později svým zraněním podlehli.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž s nožem zaútočil v obchodním centru v TauntonuVideo: Reuters

 
Článek

„Podezřelý a dvě z jeho obětí nežijí,” oznámila místní policie, podle které veřejnost již není ohrožena. Taunton leží asi 65 kilometrů jižně od Bostonu.

Přesné motivy útočníka se ještě zjišťují, policie nicméně dosud nenašla žádné stopy svědčící o spojení s terorismem.

Foto: Charles Winokoor, ČTK/AP

Obchodní centrum v americkém Tauntonu ve státě Massachusetts po útoku agresora s nožem. Incident nepřežili tři lidé včetně útočníka.

Nejmenovaný muž nejprve v úterý večer místního času (po půlnoci SELČ) pobodal nožem dva lidi v jednom domě v Tauntonu, později naboural auto před obchodem v nákupním středisku, kde nožem zranil další dva lidi, než útočníka zasáhl policista, který zrovna nebyl ve službě.

„Uslyšel jsem výstřely a viděl jsem policisty nabíjet (útočné pušky) A-15, a tak jsem vzal nohy na ramena,” vylíčil televizi WBZ očitý svědek policejního zásahu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám