Hlavní obsah

V chicagském domě našli šest lidských těl včetně jednoho dětského

– Chicago

Policisté objevili v rodinném domě v americkém Chicagu ostatky šesti lidí včetně jednoho dítěte. Příčina jejich smrti není jasná, detektivové nicméně případ vyšetřují jako šestinásobnou vraždu.

Foto: Reuters

Policie objevila v domě v Chicagu šest mrtvol

Článek

Detektiv John Escalante, který má vyšetřování na starosti, vysvětlil agentuře Reuters, že hlídka těla objevila při kontrole domácnosti, jejíž člen několik dní nepřišel do práce.

„Osm místních policistů šlo dům zkontrolovat a oknem zahlédli cosi, co připomínalo část lidského těla. Dveře cihlového domu byly odemčené, a tak strážci pořádku vešli dovnitř. Je předčasné činit jakékoli závěry, ale zdá se, že jsou na tělech stopy násilí,“ řekl Reuters Escalante s tím, že šlo zřejmě o příslušníky jedné rodiny.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

K tomu, zda se na místě našly nějaké zbraně, případně jaké, se policie nechtěla vyjadřovat. Deník Chicago Tribune nicméně napsal, že bylo všech šest obětí svázáno a pobodáno. Mělo jít o manželský pár, jejich syna, dceru a dvě vnoučata. Jejich věk policie nezveřejnila, agentura Reuters uvedla, že jednou obětí je dítě.

Chicago má za sebou nejvražednější leden od roku 2000, za jediný měsíc tam násilnou smrtí zemřelo jedenapadesát lidí. Za loňský leden přitom chicagská policie registrovala devětadvacet vražd.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám