Hlavní obsah

Řidič v USA zastřelil čtyřletou holčičku ve vedlejším autě, měl prý jen vztek

Albuquerque
Aktualizováno

Policie v americkém státě Nové Mexiko obvinila muže, který v úterý na silnici ve městě Albuquerque zastřelil čtyřletou dívku. Lilly García cestovala autem se svou rodinou, když je začal ostřelovat řidič vedlejšího vozidla. Podle dívčina otce útočník jednal ve vzteku, který souvisel s dopravním provozem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie na místě činu, kde vzteklý řidič zastřelil čtyřletou dívkuVideo: Reuters

 
Článek

„Toto je jeden z nevysvětlitelných zločinů, kterému šlo stoprocentně předejít – nemuselo se to stát,“ prohlásil policejní velitel Gorden Eden.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Policie nejprve potvrdila, že vyslýchá podezřelého muže. O pár hodin později Eden uvedl, že se podezřelý přiznal.

Lilly García během odpolední dopravní špičky jela v autě se svými rodiči a bratrem, když vedle nich zastavilo vozidlo, jehož řidič spustil palbu. Čtyřletou Lilly zasáhl do hlavy, ostatní vyvázli bez zranění. Lilly prohlásili za mrtvou po převozu do nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Policie na místě činu

Její otec policii řekl, že muž útočil ve vzteku spojeném s provozem. Není jasné, zda střelbě předcházel nějaký dopravní incident.

Útočník z místa ujel. Pátrání po něm komplikovala protichůdná svědectví. Lidé se neshodli v tom, jak střelec vypadal, ani v jakém voze jel.

Reklama

Výběr článků

Načítám