Hlavní obsah

Policisté v Houstonu vtrhli do domu plného mrtvých, podezřelý z vraždy začal střílet

Policie zadržela muže podezřelého z vraždy pěti dětí a tří dospělých v americkém Houstonu ve státě Texas. Těla byla v domě rodiny nalezena v sobotu večer poté, co sousedé zažádali tamní orgány o kontrolu jejich domova, sdělil novinářům tiskový mluvčí šerifa pro okres Harris County Thomas Gilliland.

Foto: Uncredited, ČTK/AP

Policie zadržela muže podezřelého z osminásobné vraždy.

Článek

Jak novinářům popsal seržant, jenž se akce účastnil, policisté po příjezdu přivolali zásahovou jednotku, obklíčili dům a okny nahlíželi dovnitř, přičemž zahlédli bezvládná těla dětí. Po tomto nálezu vyrazili dveře a vstoupili do domu, kde na ně začal střílet devětačtyřicetiletý muž.

Foto: David J. Phillip, ČTK/AP

Koroner přenáší tělo jedné z obětí

Policisté se proto stáhli a vyčkali příjezdu ještě další, speciální jednotky. Po více než hodině podezřelého muže, na nějž byl vydán zatykač kvůli zranění jednoho z členů rodiny, vyvedli ven v poutech.

Foto: Uncredited, ČTK/AP

Policisté na místě činu

Jak uvedl internetový sever USA Today, policie zatím nezná nejen motiv zločinu, ale ani přesnou příčinu smrti dětí i dospělých a čeká na závěrečnou lékařskou zprávu. Policisté nesdělili ani informace o věku a pohlaví dětí ani dospělých.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám