Hlavní obsah

Případ domácího násilí v Kanadě vyústil v osminásobnou vraždu

Ottawa
Aktualizováno

Policie v kanadském Edmontonu vyšetřuje vraždu osmi lidí včetně dvou malých dětí. Domnívá se, že vraždil muž, který později spáchal sebevraždu. Podle vyšetřovatelů tento dříve trestaný muž trpěl depresemi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie prohledává a vyšetřuje místo vražd v kanadském EdmontonuVideo: Reuters

 
Článek

„Zdá se, že je to extrémní případ domácího násilí, které se zvrhlo,“ prohlásil policejní šéf Rod Knecht a dodal, že policie nepátrá po žádném dalším podezřelém. Podle Knechta se jedná o nejhorší případ v Edmontonu od poloviny 50. let minulého století.

Vraždy se staly v pondělí večer místního času. Střelec použil ukradenou pistoli, s níž se později zabil v jedné restauraci severně od města.

Foto: Dan Riedlhuber, Reuters

Pracovníci úřadu koronera vynášejí z domu v Edmontonu tělo jedné z obětí.

Policie objevila těla na třech různých místech. Po nálezu zabité 37leté ženy v domě v jižní části města obdržela zhruba o dvě a půl hodiny později hlášení o deprimovaném muži v domě v severní části. Výjezdní skupina už ho tam ale nenašla. Když se do domu na základě nových informací okolo půlnoci vrátila, našla tam těla tří žen, dvou mužů a dvou dětí. Knecht popsal místo činu jako hrůzné a nepřehledné.

Policie neupřesnila, jaký byl vztah mezi oběťmi a střelcem, který se zabil v úterý nad ránem v restauraci vzdálené zhruba 40 kilometrů od Edmontonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám