Hlavní obsah

Miss Honduras i její sestru našli mrtvé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tegucigalpa

Honduraská policie objevila ve středu tělo, které by mohlo patřit zmizelé královně krásy Maríe José Alvaradové. Byla unesena jen několik dní před odletem na soutěž Miss World v Londýně. Spolu s ní prý našli mrtvou také její 23letou sestru Sofii Trinidad. Podle agentury Reuters policie zadržela dva muže, které v souvislosti se smrtí Alvaradové vyslýchá.

Foto: ČTK/AP

Miss Honduras Maria José Alvaradová

Článek

Policie zatím stále čeká na potvrzení identity těl, které našla pohřbené nedaleko lázeňského městečka Santa Barbara, z nějž ženy zmizely. Podle agentury Reuters byla Alvaradová a její sestra zastřeleny. Na stopu policisty přivedl „chráněný svědek”.

Devatenáctiletá honduraská kráska a její sestra se pohřešovaly od 13. listopadu, kdy byly spatřeny, jak odjíždějí z narozeninového večírku v automobilu bez poznávací značky. [celá zpráva]

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Mezi dvěma zadrženými je i přítel sestry Alvaradové.

Osmimiliónový Honduras sužuje vysoká kriminalita. Je zemí s nejvyšším počtem vražd v přepočtu na obyvatele. Podle dubnové zprávy OSN je v tomto středoamerickém státě zavražděno průměrně 90,4 člověka na každých 100 000 obyvatel. V pořadí druhá Venezuela má průměrně 53,7 vraždy na 100 000 obyvatel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám