Hlavní obsah

Patnáctiletá Kanaďanka nutila dívky k prostituci, jde na šest let do vězení

– Ottawa

Soud v kanadském hlavním městě Ottawě v úterý uložil trest šest a půl roku vězení 18leté dívce, která ještě jako 15letá společně se dvěma kamarádkami nutila jiné dívky k prostituci. Gang své oběti zlákané přes sociální sítě bil a podával jim omamné látky. Nejmladším bylo 13 let.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nezletilé šéfce gangu hrozil maximálně tříletý trest, ale soud se ji na žádost žalobců rozhodl soudit jako dospělou, takže výsledný trest je vyšší.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Dívky nacházely své oběti na sociálních sítích. Lákaly je do domu na předměstí Ottawy, kde jim podaly drogy a pak je za úplatu předávaly mužské klientele. Když to odmítaly, vyhrožovaly jim, vydíraly je a bily. Jednu dívku kopanci donutily nastoupit do auta jednoho muže na benzínové pumpě. Jinou ve sklepě domu vysvlékly a pořídily fotografie jejího nahého těla.

Policie mladé gangsterky zatkla v červnu 2012 poté, co se na ni obrátila matka jedné ze zneužitých dívek, která se svěřila.

Jednu dívku už dříve odsoudili na tři roky vězení, poslední na rozsudek teprve čeká.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám