Hlavní obsah

Brazilské vražedkyně uzavřely lesbický sňatek

– Sao Paulo

Dvě z nejznámějších brazilských vražedkyň uzavřely lesbický sňatek. Jedna z nich se kvůli tomu vzdala i práva na podmínečné propuštění, aby mohla trávit čas se svou snoubenkou v pavilonu pro novomanžele ve věznici v Tremembé. Informovala o tom agentura AFP. Obě ženy se podílely na brutálních vraždách.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Nyní třicetiletá bisexuálka Suzanne von Richthofenová byla před 12 lety odsouzena k 39 letům vězení za to, že zorganizovala vraždu svých mohovitých rodičů, kteří nesouhlasili s jejím plánovaným sňatkem s mužem, který odmítal pracovat nebo studovat.

Šestatřicetiletá Sandra Regina Sanchezová, která se podílela v roce 2006 na únosu a vraždě dítěte, jehož rodiče nezaplatili výkupné, si odpykává 27 let vězení.

Vzájemná láska, která vypukla v textilce, kde jsou obě ženy pracovně zařazeny, ukončila vztah Sanchezové s další známou vražedkyní, dvaatřicetiletou Elize Matsunagovou, která předloni zabila a rozřezala na kusy svého manžela, jenž byl významným průmyslníkem.

V Brazílii je manželství osob stejného pohlaví fakticky povoleno nejvyšším soudem, podle kterého tomu nebrání ústava. Od roku 2006 je uložen "k ledu" návrh zákona o homosexuálním manželství, který blokuje konzervativní část brazilských poslanců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám