Hlavní obsah

Zpěvák Bieber byl zatčen. Naboural čtyřkolkou do dodávky a napadl muže

Toronto

Kanadský popový zpěvák Justin Bieber byl v Kanadě zatčen za nebezpečné řízení a napadení osoby po páteční srážce jeho terénní čtyřkolky (ATV) s malou dodávkou. Krátce poté byl propuštěn podmínečně na svobodu a 29. září ho čeká soud. Uvedla to v úterý podle webu stanice BBC tamní policie. Podle jeho právníka se Bieber nechal vyprovokovat jedním senzacechtivým novinářem.

Foto: Carlos Jasso, Reuters

Justin Bieber na čtyřkolce v lednu letošního roku

Článek

Bieber zjevně narazil do dodávky a pak se začal prát. "Vyšetřování ukázalo, že po srážce došlo k fyzické potyčce mezi řidičem ATV a cestujícím v dodávce," řekl stanici CNN místní policejní mluvčí. O nějakém zranění se nezmínil. Nehoda se stala na silnici v provincii Ontario poblíž města Stratford, kde zpěvák žije.

Zpěvákův právník Brian Greenspan řekl, že incident vyprovokoval paparazzi. "Klidný víkendový pobyt Justina Biebera a (jeho přítelkyně) Seleny Gomezové v ústraní Stratfordu bohužel narušila nežádoucí přítomnost paparazzi. To bohužel vyústilo v obvinění z nebezpečného řízení a napadení," uvedl podle BBC Greenspan v prohlášení.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Dvacetiletý Bieber coby dívčí idol plní svými skandály a konflikty se zákonem v poslední době stránky časopisů a novin často. Například v červenci jiný soud Bieberovi uložil za házení vajíček na sousedův dům dvouletý podmínečný trest, veřejně prospěšné práce, pokutu a také kurzy zvládání hněvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám