Hlavní obsah

Právnička si odstranila otisky prstů, aby mohla podvádět

Jako detektivka vypadá případ právničky vyloučené z právní komory, která si odstranila otisky prstů, aby utajila svou totožnost. Čtyřicetiletá Ann Marie Millerová bude souzena za pokus o podplacení úředníka ve státu Ohio a také vydána do Colorada, kde na ni čeká obvinění, že podvodně připravila nejméně dvě osoby o jejich domy, uvedla ve čtvrtek agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Případ Millerové se dostal do novinových titulků tento měsíc, kdy úřady v Ohiu požádaly veřejnost o pomoc při identifikaci ženy, která použila neupřesněnou chemikálii, aby si odstranila otisky prstů. Pak se ve městě Lima v Ohiu s pomocí falešného rodného listu pokusila získat průkaz totožnosti na jméno Julia Wadsworthová. Při pořizování záznamů si policisté všimli, že nemá otisky prstů.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

"Neměla žádné papilární linie, vůbec nic. Bříška prstů měla úplně hladká," řekl agentuře Reuters šerif Samuel Crish. Policie pak rozeslala její fotografii a snažila se zjistit, o koho jde. Detektivové ji nakonec identifikovali jako zbankrotovanou právničku, kterou stát Virgínie vyloučil z právní komory.

Podle informací policie v Coloradu tu Millerová nezákonně přepsala na svého komplice dům muže trpícího demencí.  Na podvod se přišlo po jeho smrti. V dalším případě zfalšovala poslední vůli staršího muže, aby se zdálo, že svůj dům odkázal jí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám