Hlavní obsah

Robin Williams bojoval i s finančními problémy

Novinky, rei

Zesnulý herec Robin Williams, který se podle vyšetřovatelů ve svém domě v Kalifornii oběsil, bojoval před svou smrtí nejen s depresemi, ale také s finančními problémy. Třiašedesátiletý herec to přiznal svým přátelům, uvedl americký server Radar Online.

Foto: ČTK/AP

Herec Robin Williams

Článek

„Jediné, o čem mluvil, byly vážné finanční potíže. Robin byl znám svou štědrostí vůči přátelům a rodině, když byl na vrcholu slávy. Všem, kdo to potřebovali, pomáhal,“ řekl serveru jeden z přátel.

Williams si známým stěžoval, že přišel o spoustu peněz kvůli výživnému, jež musel platit svým dvěma exmanželkám. „Rozvod je drahá věc. Trhá vám srdce přes peněženku,“ prohlásil už dříve.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fanoušci nosí květiny ke hvězdě Robina Williamse na chodníku slávy v HollywooduVideo: Reuters

Oblíbený herec se proto snažil prodat svůj ranč u San Franciska o rozloze 240 hektarů. Cenu snížil o víc než pět miliónů dolarů, ale kupce za dva roky nenašel, a tak začal rozprodávat svoji sbírku jízdních kol. Loni v září se nastěhoval do menšího domu, který zdědil po matce. Už tehdy v rozhovoru přiznal, že se musel uskrovnit.

Musel brát role, které nechtěl

Herec byl také frustrován tím, že kvůli penězům musel vzít role, které by jinak nebral. Soused, který ho nedávno viděl, popsal, že Williams vypadal přepadle a byl hubený. Také další lidé, kteří se s ním setkali v uplynulém týdnu, potvrdili, že na tom byl zle.

Robin Williams ve filmu Dobrý Will Hunting

Herec bojoval po většinu života s alkoholismem, závislostí na drogách a depresemi. Nepomohla ani nedávná léčba poté, co mu v květnu po první řadě zrušili televizní pořad The Crazy Ones.

V pondělí se Williams oběsil ve své ložnici, předtím se také snažil podřezat si zápěstí na levé ruce. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Zemřel herec Robin Williams

Tělo mrtvého 63letého amerického herce Robina Williamse našla policie v pondělí v jeho domě v severní Kalifornii. Podle vyšetřovatelů zřejmě spáchal...

Herec Robin Williams se oběsil

Kalifornská policie potvrdila, že herec Robin Williams spáchal sebevraždu, oběsil se. Třiašedesátiletý umělec se léčil s depresemi. O sebevraždě se...

Výběr článků

Načítám