Hlavní obsah

Americký policista znásilňoval omámenou manželku. Když na to přišla, postřílel rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ve městě Spanish Fork v americkém státě Utah uzavřela vyšetřování lednových vražd v rodině svého příslušníka Joshuy Borena. Ten zastřelil svoji ženu, sedmiletého syna, pětiletou dceru a tchyni, a pak spáchal sebevraždu. Podle místního serveru The Deseret News Borenova manželka zjistila, že ji manžel v minulosti opakovaně zdrogoval a pak znásilnil, a chtěla ho opustit.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dvaatřicetiletá Kelly Borenová přišla na to, že ji muž zneužívá, teprve loni, když objevila videa, která u toho pořizoval, píše se v policejní zprávě. Řekla to několika přátelům, ale na policii to nehlásila, protože nechtěla manželovi zničit kariéru.

Pár žil nějaký čas odděleně poté, co se Borenová rozhodla muži povědět, že o nahrávkách ví. Noc před vraždou se s ním hádala prostřednictvím textových zpráv. Mimo jiné napsala, že jejich manželství je u konce, zmínila čtyřikrát slovo znásilnění. Když mu na druhý den ráno ještě napsala, že si vezme děti k sobě, dostala odpověď: „Děti do toho netahej, jsou nevinné“.

Okolí bylo tragédií rodiny šokováno. I když Boren v domě už nežil, jezdil každé ráno pro děti a odpoledne je zase vyzvedával ze školy. „Chválili ho, jak je příkladný otec,“ popsal jeho kolega Matt Johnson.

Podle zprávy vyšetřovatelů byl Boren v dětství zneužit a měl potíže s drogami a závislostí na pornografii. Trpěl také nenávistí vůči matce, která sama brala drogy. Jeho otec spáchal sebevraždu, když Borenovi bylo pět let. Matka pak střídala partnery a jeden z nich ho měl zneužít.

Ženu, děti a tchyni zastřelil služební pistolí. Pitva prokázala, že pod vlivem omamných látek nebyl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám