Hlavní obsah

Chilanka po hádce o peníze rozřezala a uvařila tělo svého partnera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pře o peníze s partnerem dovedla devětatřicetiletou chilskou ženu k brutálnímu činu. Nejprve svého přítele zastřelila, pak mu uřezala končetiny a následně tělo uvařila v obřím hrnci. K činu se podle agentury AFP po několika dnech v pondělí sama přiznala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chilanka, která zabila a uvařila svého partnera, se k činu přiznalaVideo: Reuters

 
Článek

Roxana Valdésová z města Molina, ležícího 200 kilometrů jižně od metropole Santiago, obvinila svého životního partnera z toho, že jí ukradl 10 tisíc dolarů (přes 200 tisíc korun), které měla naspořeny. V následné hádce na něj vystřelila a zabila jej. Aby zlikvidovala jeho tělo, rozhodla se mu uřezat končetiny a jednotlivé části poté uvařila v hrnci. Následně je umístila do pytlů na odpadky a vyhodila.

Několik dní poté ji svědomí přimělo oznámit svůj čin na policii. "Obviněná uvedla, že se pokusila zlikvidovat stopy po svém partnerovi, a za tímto účelem tělo rozřezala," uvedl podle AFP prokurátor Marcelo Garrido.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám