Hlavní obsah

Biebera obvinila policie z napadení řidiče limuzíny

– Toronto

Kanadský popový zpěvák Justin Bieber se ve středu sám dostavil k policejnímu výslechu v Torontu v případu údajného napadení řidiče limuzíny, z nějž jej policie obvinila. V tomto týdnu se tak už podruhé ocitl v rukou policie. Jeho právník podle agentury AP uvedl, že je zpěvák nevinný. Devatenáctiletou hvězdu minulý týden policie zatkla kvůli bezohledné jízdě pod vlivem alkoholu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Justin Bieber přijíždí na policejní stanici v TorontuVideo: Reuters

 
Článek

Torontská policie řeší případ napadení řidiče luxusní limuzíny převážející Biebera s jeho kolegy, k němuž došlo v největším kanadském městě předposlední den loňského roku. Auto přijelo pro šestici lidí včetně Biebera nad ránem před noční klub a vezlo je do hotelu. V průběhu cesty ale došlo k rozmíšce a Bieber údajně uhodil několikrát řidiče zezadu do hlavy. Šofér pak zastavil, vystoupil a zavolal policii. "Muž, který jej udeřil, opustil místo ještě před příjezdem policistů," uvedla torontská policie v prohlášení.

Policejní stanice byla v době Bieberova příjezdu podle AP v obležení křičících obdivovatelek popové hvězdy, kterým zjevně Bieberovy výstřelky nevadí.

Foto: Nathan Denette, ČTK/AP

Popový zpěvák Justin Bieber v obležení fanoušků a médií poté, co dorazil na policii vypovídat.

Podle zpěvákova advokáta bude soud případ řešit jako méně závažný prohřešek proti zákonu a Bieber prý nenese žádnou vinu. Termín soudu byl stanoven na 10. března.

Sto tisíc Američanů žádá jeho vystěhování

Svou nevinu deklaroval zpěvák ve středu i ve druhém aktuálním případu, který řeší soud v americkém Miami. Tam Biebera zadržela policie před týdnem, když závodil se svým vozem na silnici v Miami Beach. Při tom byl pod vlivem alkoholu, marihuany a léků. Obviněn byl také kvůli tomu, že podle policie kladl při zatýkání odpor. [celá zpráva]

Foto: Mark Blinch, Reuters

Justin Bieber přijíždí na policejní stanici.

Skandály spojené s divokými večírky v poslední době zastínily Bieberovu hudební aktivitu. V polovině ledna policie našla v jeho domě u Los Angeles drogu. Prohlídku jeho příbytku vyvolalo udání, že na sousedův dům házel Bieber vajíčka. Když policisté hledali důkazy svědčící o údajném vandalismu, objevili v domě látku patřící rapperu Lil Zaovi, který patří k nejbližším Bieberovým spolupracovníkům. [celá zpráva]

Více než 100 000 Američanů v souvislosti se zpěvákovými skandály podepsalo petici za jeho vyhoštění ze země. Ze zákona se jejich požadavkem bude zabývat Bílý dům.

Reklama

Výběr článků

Načítám