Hlavní obsah

Policie obvinila zpěváka Justina Biebera

– Miami Beach • Aktualizováno

Populární kanadský zpěvák Justin Bieber byl ve čtvrtek obviněn z kladení odporu při zatýkání. V noci ho policie v Miami Beach chytila, když jel nedovolenou rychlostí opilý a zkouřený. Je také podezřelý, že se účastnil nelegálního závodu na ulici, uvedla policie. Protože se přiznal, soud stanovil kauci na 2500 dolarů. Po jejím složení byl propuštěn.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policejní stanice, kam byl převezen Justin BieberVideo: Reuters

 
Článek

Devatenáctiletý Bieber byl zadržen ve čtyři hodiny ráno, když řídil pronajaté žluté lamborghini, uvedl mluvčí policie v Miami Beach Bobby Hernandez. Bieberovo a ještě jedno auto, rudé ferrari, zastavili policisté u krajnice. Zásahu se účastnil i vrtulník.

Foto: Mario Anzuoni/files, Reuters

Justin Bieber

Bieber řídil pod vlivem alkoholu, léků a marihuany, což podle policie prokázal test na místě. Byl vzat do vazby. Šéf policie v Miami Ray Martinez dodal, že Bieber nejprve nechtěl spolupracovat a prokazoval se neplatným řidičským průkazem vydaným ve státě Georgia. Podle Hernandeze byl zadržen i druhý řidič.

Panuje podezření, že se Bieber také účastnil nelegálních závodů typu drag race, kdy spolu na krátkém úseku soupeří dva vozy o to, který se dostane dříve do cíle. Rozhoduje zrychlení.

Bieber podle policie nechal v obou směrech zablokovat veřejnou silnici v Miami Beach. Stalo se tak jen zhruba týden poté, co policie prohledávala jeho dům v Los Angeles kvůli drogám.[celá zpráva]

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Police prohledávala dům zpěváka Justina Biebera v Los AngelesVideo: Reuters

Reklama

Výběr článků

Načítám