Hlavní obsah

Střelba na škole v americkém Roswellu, dvě děti jsou v kritickém stavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Roswell
Aktualizováno

Na střední škole v Roswellu v americkém státě Nové Mexiko se v úterý střílelo. Nejméně dvě děti byly zraněny a jsou v kritickém stavu, uvedl list Los Angeles Times. Policie podle agentury AP zadržela jednoho podezřelého.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Střelba ve škole v Novém Mexiku (Video neobsahuje zvuk)Video: Reuters

 
Článek

Ve škole Berrendo zřejmě střílel po spolužácích jeden z žáků. Kolik dětí celkem zasáhl, zatím není známo. Letadlo přepravilo do nemocnice v texaském Lubbocku třináctiletou dívku a vrtulník čtrnáctiletého chlapce. Není jasné, zda tito dva jsou totožní se dvěma zraněnými, které už dříve odvezly ze školy sanitky.

„Ten kluk střílel na jiného kluka z brokovnice ve školní tělocvičně. Nikdo neví proč,” popsal Jonathan Flores, jeden z žáků.

Škola byla obklíčena a policisté evakuovali stovky dětí autobusy do nedalekého obchodního střediska, kde si je vyzvedli rodiče.

Policie o zadržené osobě a možném motivu zatím nic neuvedla. Roswell v posledních letech sužovaly násilnosti zločineckých gangů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám