Hlavní obsah

Posílal z kina na Floridě dceři SMS, popuzený senior ho zastřelil

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wesley Chapel

Tragické vyústění měla hádka, která se v pondělí strhla v kině ve městě Wesley Chapel na Floridě. Jednasedmdesátiletého penzionovaného policistu rozčilovalo, že muž v sedadle před ním během úvodních upoutávek na nové filmy používá svůj telefon. Po opakované výměně názorů vytáhl pistoli a zastřelil ho. Uvedla to stanice CNN.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Záběry kina, ve kterém se stříleloVideo: Reuters

 
Článek

Curtisi Reevesovi se nelíbilo, že 43letý Chad Oulson opakovaně posílal z mobilu textové zprávy své dceři. Nejprve ho upozornil, že ho to ruší, a vyzval jej, aby telefon odložil. To se nestalo a strhla se slovní potyčka, dokud Reeves nevstal a neodešel ze sálu.

Kino opustit nechtěl, pouze si šel stěžovat pracovníkům kina. Příliš ale nepochodil.

„Vrátil se velice dopálený,“ popsal svědek, který se svým synem seděl poblíž. Když si Reeves zase sedl, obrátil se na něj Oulson a zeptal se, jestli si byl na něj stěžovat. Dodal také, že si jenom psal s dcerou. Následovala nová výměna názorů, to už na sebe oba aktéři mluvili zvýšeným hlasem a vzduchem letěl popcorn. Najednou zazněl výstřel.

Oulson utrpěl smrtelné zranění. Poraněna do ruky byla i jeho žena Nicole, která šla na film s ním. Snažila se totiž Reevesovi ve výstřelu zabránit a vztáhla ruku ve směru, kam mířil.

Foto: Profimedia.cz

Policie před kinem ve Wesley Chapel

Hned ho zatkl další divák

Penzionovaného policejního kapitána a veterána z války ve Vietnamu Reevese následně zatkl zástupce okresního šerifa, který se náhodou nacházel mezi diváky. Reeves byl obviněn z vraždy druhého stupně.

CNN upozornila, že zmíněné kino na svých webových stránkách upozorňuje, že lidé by neměli během promítání používat mobily, a to ani k psaní textových zpráv. Nosit do kina zbraň je také zapovězeno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám