Hlavní obsah

Miss Venezuely zastřelili před očima její pětileté dcery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Caracas

Před očima její pětileté dcery zastřelili neznámí útočníci ve Venezuele bývalou miss Moniku Spearovou. Devětadvacetiletá hvězda zemřela i se svým manželem při přepadení na dálnici ve střední části země, když se jim porouchalo auto, informovala v úterý agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bývalá miss Venezuely Monica SpearováVideo: Reuters

 
Článek

„Je mi tak smutno za Venezuelu. Cítím vztek a bezmoc,“ kondoloval přes Twitter rodině zesnulé populární venezuelský zpěvák Oscar D'Leon.

Foto: Adrees Latif/Files , Reuters

Bývalá venezuelská miss 2004 Monica Spearová

Spearová byla zvolena nejkrásnější ženou Venezuely v roce 2004 a později se kromě modelingu věnovala ještě herectví. I s jejím o deset let starším manželem Thomasem Berrym je v pondělí po setmění přepadli na dálnici mezi městy Puerto Cabello a Valencia. Páru, který cestoval i s pětiletou dcerou, se podle venezuelských médií porouchalo auto.

Foto: Chaiwat Subprasom/Files, Reuters

Monica Spearová

Dívenka jediná přežila, útočníci ji ale postřelili do nohy.

Kriminalita ve Venezuele patří k nejvyšším na světě. Nevládní organizace uvádějí, že loni zde bylo spácháno až 24 000 vražd.

Prezident Nicolás Maduro vyhlásil boj se zločinností za svůj hlavní úkol, kritici však tvrdí, že jeho plány nejdou ke kořenům. Hlava země by se podle nich měla zaměřit na korupci policistů, soudů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám