Hlavní obsah

Osmičlennou rodinu ubodali kvůli dluhům ze sázek na psy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ciudad de Mexico

Osm členů mexické rodiny včetně tří dětí, jejichž ubodaná těla nalezli v neděli ve městě Ciudad Juárez na severu země, zavraždila trojice mladých mužů kvůli dluhům ze sázek na psí zápasy, tvrdí mexičtí policisté. Dva z podezřelých policie zadržela, třetímu je na stopě.

Foto: Reuters

Policie obklíčila místo činu, kde zahynulo osm členů jedné rodiny.

Článek

Na začátku týdne policie uvedla, že oběti vrahy znaly, protože zločinci do domu nevnikli násilím.[celá zpráva]

Podezřelí muži podle vyšetřovatelů přišli do domu zřejmě řešit dluhy, které měl jeden ze členů rodiny kvůli sázkám na psí zápasy.

„Situace se vymkla kontrole, a proto je zavraždili. Vzali si peníze a tři auta. Bylo to všechno zjevně kvůli sázce uskutečněné na psích zápasech,” řekl novinářům hlavní prokurátor mexického státu Chihuahua Jorge Gonzáles Nicolas.

Osm lidí včetně dvou čtyřletých a jednoho šestiletého dítěte bylo ubodáno a jejich těla našli policisté s páskami přes oči a svázanýma rukama. Děti podle vyšetřovatelů zemřely zřejmě proto, že rodina jednoho z podezřelých znala a mohly by jej tak usvědčit. Z celé rodiny ušetřili jen tříměsíčního kojence.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mexická policie u domu, kde ubodali osm lidí Video: Reuters

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám