Hlavní obsah

Záhadná smrt čtyřčlenné rodiny. Našli je v mělkých hrobech v poušti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okolnosti smrti kalifornské rodiny, jejíž čtyři členové zmizeli v únoru 2010 a jejichž ostatky byly nyní nalezeny v mělkých hrobech v poušti u Los Angeles, zůstávají záhadou. Policie si je jistá jen tím, že 40letý muž, jeho 43letá žena a jejich synové ve věku tři a čtyři roky se stali oběťmi vraždy.

Foto: Profimedia.cz

Rodina McStayových

Článek

Ostatky náhodou objevil řidič terénního motocyklu. Část jich vyhrabala na povrch divoká zvířata, poznamenala policie. Ta se dosud domnívala, že rodina nejspíš odjela do Mexika.

Rodina opustila svůj pětipokojový dům v obci Fallbrook severně od San Diega v Kalifornii, aniž o tom někoho informovala. Na zahradě domu nechala své dva psy. V domě se nenašly žádné stopy po násilí a na desetitisíce dolarů na účtu manželů nikdo nesáhl.

Foto: Profimedia.cz

Těla byla nalezena v hrobech v kalifornské poušti.

Příbuzní velmi trpěli tím, že nevěděli, co s pohřešovanou rodinou je, řekl bratr zmizelého otce rodiny Josepha McStaye. "Takový konec jsme si nepředstavovali, ale vědět, co s nimi je a že jsou pohromadě a na lepším místě, nám dodává odvahu," řekl podle BBC se slzami v očích Michael McStay.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám