Hlavní obsah

Postřelená Brazilka se v nemocnici probudila vedle útočníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Postřelená Brazilka, kterou zasáhl vrah její pětileté dcery a manžela, zažila v nemocnici šok. Probudila se na pokoji vedle svého útočníka. Podle agentury AFP to v úterý uvedl představitel místní policie.

Foto: Ricardo Moraes, Reuters

Brazilský policista při bezpečnostní akci.

Článek

V sobotu na předměstí Sao Paula útočník zasáhl muže u autobusu a pak i jeho ženu a dcerku, které se snažily do autobusu utéci.

Bezpečnostní agent José Cosme Barros a jeho pětiletá dcerka zemřeli na místě. Osmadvacetiletou ženu převezli záchranáři ve vážném stavu do nemocnice.

Útočník, jehož akci zachytila bezpečnostní kamera, utekl. O několik hodin později ale sedmadvacetiletý vrah utrpěl při přestřelce v jednom nočním baru zranění. Zločinec skončil ve stejné nemocnici a na stejném pokoji jako žena, kterou postřelil.

Když otevřela oči, jako první osobu uviděla ke svému zděšení muže, který po ní třikrát vystřelil, když předtím zabil jejího manžela a dceru, dodal podle brazilského zpravodajského webu G1 představitel policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám